Pálinkafőző Webáruház. Pálinkafőzők eladók. Tel:309159950.   
  Főoldal Pálinkafőző Webáruház » Pálinkafőző » Affiliate Program Személyes beállítások  |  Kosár tartalma  |  Megrendelés   
 Termék kategóriák
Pálinkafőző keverős. (2)
Pálinkafőző Prémium pálinkafőzők (5)
Pálinkafőzők Standard
Dupla falú Pálinkafőzők (3)
Aromatornyos pálinkafőző (3)
Kellékek (9)
Lekvárfőző üst (1)
Aszaló (2)
Töltő gép méz lekvár (2)
 Bevásárlókosár
0 cikk
 Információk
Szállítás és garancia
Az adatkezelésről
ÁSZF
Vevőszolgálat: Püspökladány 4150 Széchenyi u. 19 Tel:+36 30 9159950
Oborzil Tamás palinkafozoaruhaz@gmail.com
.
Fórom - Blog
 Vélemények a termékről
Pálinkafőző 10 literes prémium
A főzött pálinka minősége kiváló. A pálinkafőző szép és jó m ..
5 az 5 csillagból!
 Keressen pénzt
Partnerprogram Belépés
Partnerprogram Információ
Affiliate Program kapcsolat
 Pénznemek
Partnerprogram Partnerprogram
A Pálinkafőző Webáruház. Pálinkafőzők eladók. Tel:309159950. Partnerprogram szabályzatPartneri feltételek

Az üzemeltető. a jelen Szabályzatban határozza meg az általa forgalmazott termékek jutalékos közvetítésére vonatkozó szabályokat.A Partnerprogramban bárki részt vehet aki számlaképes. Az affiliate partnerprogramunkat azoknak ajánljuk, akik (ingyenes vagy saját) weboldallal rendelkeznek, és nem akarnak a szállítással és egyéb az adás-vétellel kapcsolatos dolgokban közvetlenül részt venni. Mindent az üzemelteő. végez el, a Partner csupán online közvetít a jutalékért cserébe.

Elutasításra kerülnek olyan weboldalak, amelyek:

- tartalom nélküliek (fejlesztés alatt, jelentkezzen később újra!),
- obszcén szavakat, kifejezéseket tartalmaznak,
- szexuális és felnőtt tartalmúak,
- gyűlöletet keltők, erőszakra uszítóak,
- fajra, nemre, vallásra, népcsoportra vagy szexuális másságra vonatkozó diszkriminációt tartalmaznak,
- illegális tevékenységre felhívnak, vagy ilyen tartalmakat hordoznak.

Az üzemeltető feladatai.

Az Oborzilné Nagy Erna üzemelteti a Pálinkafőző Webáruházat (http://palinkafozo-ust.hu ), biztosítja a Partnerek részére az affiliate feltételeket és rendelkezésre bocsátja az elfogadott partnerek részére a partnerprogram admin felületet. Minden partner részére az affiliate rendszer egy egyedi azonosítót (ID) biztosít, amely lehetővé teszi az ajánlások online követését. Az üzemeltető. folyamatosan biztosítja a megrendelések maradéktalan teljesítését, az adatbázis naprakész állapotát, az aktuális információkat. A Partner rendelkezésre bocsátja azt az affiliate linket (és html elemeket), amellyel folyamatosan, online elérhető a Palinkafőző Webáruház. Az üzemeltető fenntartja magának a jogot, hogy a partner weboldalát rendszeresen figyelemmel kíséri, és az esetleges, a Szabályzattól eltérő tartalomra a Partner figyelmét felhívja.

A termékek közvetítése

A Partner feladata a http://palinkafozo-ust.hu weboldalon található termékek online kiközvetítése. Ön elküldi az Ön weboldalát látogató személyt a http://palinkafozo-ust.hu weboldalunkra, aki ott körülnéz, tájékozódik, majd vásárol is. Mindenegyes létrejött megrendelést, jutalékot és kifizetést ön követni tud a Partnerprogram admin felületére belépve. Minden egyes eladott (kifizetett) termék után (ahol a vásárlót az Partner ajánlotta), Partner részére 5%-ot fizet a nettó eladási árból. A reklámozáshoz minden a Pálinkafőző Webáruház oldalain fellelhető információt (kép, banner, szöveg) felhasználhat. Az affiliate oldalon saját affiliate azonosítójával linkeket gyárthat. Minden, a Partner által közvetített Megrendelőt az üzemeltető. saját vásárlójának tekint, így ugyanazok a vásárlási, termék garanciális, szállítási, beszerelési és fizetési feltételek vonatkoznak rájuk, mint az üzemeltető többi vásárlójára.

Jutalék, kifizetés

Minden egyes megrendelt és kifizetett termék után (ahol a megrendelőt a Partner ajánlotta), a Partner részére 5%-ot fizet a nettó vételárból. Az üzemeltető a jutalékokat minden hónapban összesíti. Ha az összeg elérte a 5.000 Ft-ot, akkor a soron következő hónap 10-ig átutalja a Partner által megadott bankszámlára az előzetesen Partner által kiállított számla ellenében. Amennyiben adott hónapban az összesített jutalék nem éri el a 5.000 Ft-ot, akkor a jutalék továbbgöngyölítődik a következő kifizetési időszakra.
Amennyiben a Partner nem számlaképes, addig nem tudjuk kifizetni a jutalékot, amíg nem válik számlaképessé. A jutaléka természetesen nem vész el, azt folyamatosan nyomon tudja követni az affiliate partnerprogram admin oldalán és, ha elért egy olyan mennyiséget, amit már szeretne számla ellenében megkapni, akkor a számlabenyújtásával, mi azt kifizetjük.
Mi szerepeljen a számlán (?): "Jutalék", ehhez az alábbi tevékenységi kört kell felvennie: 7490-02 Közvetítési, ügynöki szolgáltatás.

Dátum: 2010. 10.30.

Kiadta:

Oborzilné Nagy Erna vállakozó


Folytatás Bejelentkezés
 Bevásárlókosár
0 cikk
 Vélemények a termékről
Pálinkafőző 10 literes prémium
A főzött pálinka minősége kiváló. A pálinkafőző szép és jó m ..
5 az 5 csillagból!
 Mobil Pálinkafőző Webáruház
 Video


Copyright © 2022 Pálinkafőző Webáruház. Pálinkafőzők eladók. Tel:309159950.
Pálinkafőző forgalmazás. Pálinkafőző kis és nagykereskedés.

Pálinkafőző vásárlás online!


Pálinkafőző
Méz palackozó
Izocukor forgalmazás
Cukorlepény forgalmazás

Agroapro