Pálinkafőző

Összes termék kategória

Legkedveltebb pálinkafőzők


pálinkafőző

Alambik vörösréz prémium pálinkafőző

Hagyomány és minőség 1853 óta! Kemény forrasztásal készül vörösrézből. A gömbölyű üst forma és a hagyma aroma kupola kimagaslóan aromás és illatos pálinkát eredményez. A gömb formájú réz üstnek fontos szerepe van a leégés elkerülésben és az egyenletes párolgásban. A gömb forma miatt pálinka főzésekor a cefre folyamatos körforgását végez ezért egyenletes a cefre melegedése és a párolgása ezért könnyebb az előpárlat és a középpárlat elkülönítése ami tisztább pálinkát eredményez. Ezek a típusú pálinkafőzők 5-10-20-30-40 literes méretben raktárról azonnal megvásárolható nagyobb méretben csak rendelésre.

pálinkafőző

Pálinkafőző 100 literes dupla falú.

Az alapanyagok élelmiszer ipari minőségűek. 2 mm vastag rozsdamentes dupla falú üst, 300 literes hűtő 5 réz spirállal vagy csőköteges inox hűtővel ami tisztább pálinkát eredményez és nem rozsdásodik. Vörösréz aroma sisak és vörösréz páracső. 2" leeresztő csonk. Hőmérséklet mérő óra a kupolába és a hűtővíz tartályban. A kupola szigetelése víz záras. A dupla fal miatt a cefre leégése kizárt. A cefre kíméletesen melegszik így az aromák nem sérülnek a hőhatás miatt, pálinkánk kellemesebb és aroma dúsabb lesz. A készülékhez keverő berendezés is rendelhető, keverő használatával a pálinka minősége tovább növelhető mert elősegíti a cefre főzésekor és finomításkor az egyenletes melegedést. Egyenes oldal falú üst esetén a keverő használata mindenképpen javasolt, hogy elősegítse az egyenletes melegedést mivel az oldal fal mentés a cefre jobban melegszik míg az üst belsejében kevésbé. Az egyenletes melegítés esetében jobban eltudjuk különíteni az elő és utópárlatot.


pálinkafőző

DES pálinkafőzők

készűlnek 30-60-80-100 literes méretben vörösrézből, cefre keverővel.
DES 53 éves gyártási tapasztalat, alapítva 1961.
Jellemzők: A lepárló kupolája és az üst csatlakozásának tömítése praktikus, vízzáras tömítési technikával történik. A vízzáras tömítés a legbiztonságosabb módszer, mivel megakadályozza, hogy a pálinkafőző készülékben túlnyomás alakuljon ki. A vízzáras pálinkafőző sosem tud felrobbani, biztonságosan és egyszerűen használhatók. Sohasem használódik el.