Plinkafz

sszes termk kategria

Legkedveltebb plinkafzk


plinkafz

Alambik vrsrz prmium plinkafz

Hagyomny s minsg 1853 ta! Kemny forrasztsal kszl vrsrzbl. A gmbly st forma s a hagyma aroma kupola kimagaslan aroms s illatos plinkt eredmnyez. A gmb formj rz stnek fontos szerepe van a legs elkerlsben s az egyenletes prolgsban. A gmb forma miatt plinka fzsekor a cefre folyamatos krforgst vgez ezrt egyenletes a cefre melegedse s a prolgsa ezrt knnyebb az elprlat s a kzpprlat elklntse ami tisztbb plinkt eredmnyez. Ezek a tpus plinkafzk 5-10-20-30-40 literes mretben raktrrl azonnal megvsrolhat nagyobb mretben csak rendelsre.

plinkafz

Plinkafz 100 literes dupla fal.

Az alapanyagok lelmiszer ipari minsgek. 2 mm vastag rozsdamentes dupla fal st, 300 literes ht 5 rz spirllal vagy cskteges inox htvel ami tisztbb plinkt eredmnyez s nem rozsdsodik. Vrsrz aroma sisak s vrsrz pracs. 2" leereszt csonk. Hmrsklet mr ra a kupolba s a htvz tartlyban. A kupola szigetelse vz zras. A dupla fal miatt a cefre legse kizrt. A cefre kmletesen melegszik gy az aromk nem srlnek a hhats miatt, plinknk kellemesebb s aroma dsabb lesz. A kszlkhez kever berendezs is rendelhet, kever hasznlatval a plinka minsge tovbb nvelhet mert elsegti a cefre fzsekor s finomtskor az egyenletes melegedst. Egyenes oldal fal st esetn a kever hasznlata mindenkppen javasolt, hogy elsegtse az egyenletes melegedst mivel az oldal fal ments a cefre jobban melegszik mg az st belsejben kevsb. Az egyenletes melegts esetben jobban eltudjuk klnteni az el s utprlatot.


plinkafz

DES plinkafzk

kszlnek 30-60-80-100 literes mretben vrsrzbl, cefre kevervel.
DES 53 ves gyrtsi tapasztalat, alaptva 1961.
Jellemzk: A leprl kupolja s az st csatlakozsnak tmtse praktikus, vzzras tmtsi technikval trtnik. A vzzras tmts a legbiztonsgosabb mdszer, mivel megakadlyozza, hogy a plinkafz kszlkben tlnyoms alakuljon ki. A vzzras plinkafz sosem tud felrobbani, biztonsgosan s egyszeren hasznlhatk. Sohasem hasznldik el.