Figyelem Figyelem: A konfigurációs fájl írható: /home/palinkaustwsda/domains/palinkafozo-ust.hu/public_html/includes/configure.php. Ez súlyos biztonsági rés - állítsd be a helyes hozzáférési jogokat.
Pálinkafõzõ Webáruház. Pálinkafõzõk eladók. Tel:309159950.   
  Fõoldal Pálinkafõzõ Webáruház » Pálinkafõzõ Személyes beállítások  |  Kosár tartalma  |  Megrendelés   
 Termék kategóriák
Pálinkafõzõ keverõs. (2)
Pálinkafõzõ Prémium pálinkafõzõk (5)
Pálinkafõzõk Standard
Dupla falú Pálinkafõzõk (2)
Aromatornyos pálinkafõzõ (3)
Kellékek (9)
Lekvárfõzõ üst
Aszaló (2)
Töltõ gép méz lekvár (1)
 Bevásárlókosár
0 cikk
 Információk
Szállítás és garancia
Az adatkezelésrõl
ÁSZF
Vevõszolgálat: Püspökladány 4150 Széchenyi u. 19 Tel:+36 30 9159950
Oborzil Tamás palinkafozoaruhaz@gmail.com
.
Fórom - Blog
 Vélemények a termékrõl
Pálinkafõzõ 10 literes prémium
A fõzött pálinka minõsége kiváló. A pálinkafõzõ szép és jó m ..
5 az 5 csillagból!
 Keressen pénzt
Partnerprogram Belépés
Partnerprogram Információ
Affiliate Program kapcsolat
 Pénznemek
Pálinkafõzõk - pálinkafõzés - fórum
  Egylépcsõs vagy kétlépcsõs módszerrel lehet a legfinomabb pálink 2015/09/24  
A pálinkát kedvelõk két tábora között folyamatos viták zajlanak arról, hogy melyik technikával lehet finomabb, tisztább gyümölcspárlatot elõállítani. Bár nagy valószínûséggel Magyarországon a kétlépcsõs, kisüsti módszerre esküsznek többen, az egylépcsõs fõzési technika híveinek létszáma lassan nõ. Valójában mi a különbség a két pálinka elõállítási módszer között? Bizton állíthatjuk: nem sok. Mindkét esetben meghatározó a cefre minõsége, mert annak minõsége, alkoholfoka, összetevõi alapozzák meg a pálinka aromáit. ( errõl majd késõbb írunk) Az egylépcsõs módszer esetén a nagyon tudni kell uralkodnia magán a gazdának, hiszen ekkor csak a párlat úgynevezett „ közepét” használjuk, s elég nagy mennyiséget kell „ elengednünk” az elõ és utópárlatból. A módszer nagy figyelmet és fegyelmet igényel, de a gyümölcspálinkára jellemzõ ízek és aromák így is kinyerhetõk, s a réztõl kapott pikáns íz is felfedezhetõ az italban. Ezzel a módszerrel idõt és energiát takaríthatunk meg. ( Talán ez lehet az oka a módszer terjedésének. ) A magyar hagyományok szerinti kisüsti pálinka fõzésénél az alszesznek ( vodka ) nevezett elsõ párlat második fõzése ( finomítása ) során a mérgezõ elõpárlatot leválasztjuk, majd a kellemetlen ízû utópárlatot is. A módszer támogatói esküsznek rá, hogy ízletesebb az így fõzött pálinka, mint az egylépcsõs. Mi itt nem foglalunk ebben a vitában állást, az viszont tény, hogy a hungarikummá nyilvánított kisüsti gyümölcspálinkák mind kétlépcsõs módszerrel készülnek. Az mindkét módszernél nagyon fontos, hogy tiszta vörösrézzel érintkeznie kell a párlatnak a fõzés folyamán, hogy pálinkánk ne nélkülözze sajátos, különleges aromáját, mely méltán tette világhírûvé. Nincs is finomabb aperitif egy édes, érett gyümölcsbõl készített, nem túl erõs, illatos, aromás pálinkánál, mely után a pohár még másnap is aszalt gyümölcs illatot áraszt!
  yehgsrpw 2019/01/25  
hfcxfrtg
1
Komment vagy válasz.
Válasz a témára: (Nem kötelezõ)
Név:
Email: (Nem kötelezõ: Email cím)
Komment:


html formátum engedélyezett.
Példa: <p>Hello</p>
 
Vissza
 Bevásárlókosár
0 cikk
 Vélemények a termékrõl
Pálinkafõzõ 35 literes, keverõvel
A termék kitûnõ, könnyen kezelhetõ, a beépített hõmérõk jó s ..
5 az 5 csillagból!
 Mobil Pálinkafõzõ Webáruház
 Video


Copyright © 2023 Pálinkafõzõ Webáruház. Pálinkafõzõk eladók. Tel:309159950.
Pálinkafõzõ forgalmazás. Pálinkafõzõ kis és nagykereskedés.

Pálinkafõzõ vásárlás online!


Pálinkafõzõ
Méz palackozó
Izocukor forgalmazás
Cukorlepény forgalmazás

Agroapro
  • Eyes treatment using stem cells
  • Autism MMC
  • Autism Correction with Stem Cells