Pálinkafőző Webáruház. Pálinkafőzők eladók. Tel:309159950.   
  Főoldal Pálinkafőző Webáruház » Pálinkafőző Személyes beállítások  |  Kosár tartalma  |  Megrendelés   
 Termék kategóriák
Pálinkafőző keverős. (2)
Pálinkafőző Prémium pálinkafőzők (5)
Pálinkafőzők Standard
Dupla falú Pálinkafőzők (3)
Aromatornyos pálinkafőző (3)
Kellékek (9)
Lekvárfőző üst (1)
Aszaló (2)
Töltő gép méz lekvár (2)
 Bevásárlókosár
1 x Aromatornyos pálinkafőző 30L.
250000Ft
 Információk
Szállítás és garancia
Az adatkezelésről
ÁSZF
Vevőszolgálat: Püspökladány 4150 Széchenyi u. 19 Tel:+36 30 9159950
Oborzil Tamás palinkafozoaruhaz@gmail.com
.
Fórom - Blog
 Vélemények a termékről
Pálinkafőző 10 literes prémium
Kiváló termék,nagyon jó minőségű pálinkát tudtam készíteni g ..
5 az 5 csillagból!
 Keressen pénzt
Partnerprogram Belépés
Partnerprogram Információ
Affiliate Program kapcsolat
 Pénznemek
Pálinkafőzők - pálinkafőzés - fórum
  Egylépcsős vagy kétlépcsős módszerrel lehet a legfinomabb pálink 2015/09/24  
A pálinkát kedvelők két tábora között folyamatos viták zajlanak arról, hogy melyik technikával lehet finomabb, tisztább gyümölcspárlatot előállítani. Bár nagy valószínűséggel Magyarországon a kétlépcsős, kisüsti módszerre esküsznek többen, az egylépcsős főzési technika híveinek létszáma lassan nő. Valójában mi a különbség a két pálinka előállítási módszer között? Bizton állíthatjuk: nem sok. Mindkét esetben meghatározó a cefre minősége, mert annak minősége, alkoholfoka, összetevői alapozzák meg a pálinka aromáit. ( erről majd később írunk) Az egylépcsős módszer esetén a nagyon tudni kell uralkodnia magán a gazdának, hiszen ekkor csak a párlat úgynevezett „ közepét” használjuk, s elég nagy mennyiséget kell „ elengednünk” az elő és utópárlatból. A módszer nagy figyelmet és fegyelmet igényel, de a gyümölcspálinkára jellemző ízek és aromák így is kinyerhetők, s a réztől kapott pikáns íz is felfedezhető az italban. Ezzel a módszerrel időt és energiát takaríthatunk meg. ( Talán ez lehet az oka a módszer terjedésének. ) A magyar hagyományok szerinti kisüsti pálinka főzésénél az alszesznek ( vodka ) nevezett első párlat második főzése ( finomítása ) során a mérgező előpárlatot leválasztjuk, majd a kellemetlen ízű utópárlatot is. A módszer támogatói esküsznek rá, hogy ízletesebb az így főzött pálinka, mint az egylépcsős. Mi itt nem foglalunk ebben a vitában állást, az viszont tény, hogy a hungarikummá nyilvánított kisüsti gyümölcspálinkák mind kétlépcsős módszerrel készülnek. Az mindkét módszernél nagyon fontos, hogy tiszta vörösrézzel érintkeznie kell a párlatnak a főzés folyamán, hogy pálinkánk ne nélkülözze sajátos, különleges aromáját, mely méltán tette világhírűvé. Nincs is finomabb aperitif egy édes, érett gyümölcsből készített, nem túl erős, illatos, aromás pálinkánál, mely után a pohár még másnap is aszalt gyümölcs illatot áraszt!
  yehgsrpw 2019/01/25  
hfcxfrtg
1
Komment vagy válasz.
Válasz a témára: (Nem kötelező)
Név:
Email: (Nem kötelező: Email cím)
Komment:


html formátum engedélyezett.
Példa: <p>Hello</p>
 
Vissza
 Bevásárlókosár
1 x Aromatornyos pálinkafőző 30L.
250000Ft
 Vélemények a termékről
Pálinkafőző 35 literes, keverővel
A termék kitűnő, könnyen kezelhető, a beépített hőmérők jó s ..
5 az 5 csillagból!
 Mobil Pálinkafőző Webáruház
 Video


Copyright © 2022 Pálinkafőző Webáruház. Pálinkafőzők eladók. Tel:309159950.
Pálinkafőző forgalmazás. Pálinkafőző kis és nagykereskedés.

Pálinkafőző vásárlás online!


Pálinkafőző
Méz palackozó
Izocukor forgalmazás
Cukorlepény forgalmazás

Agroapro