Pálinkafőző Webáruház. Pálinkafőzők eladók. Tel:309159950.   
  Főoldal Pálinkafőző Webáruház » Pálinkafőző Személyes beállítások  |  Kosár tartalma  |  Megrendelés   
 Termék kategóriák
Pálinkafőző keverős. (3)
Pálinkafőző Prémium pálinkafőzők (6)
Pálinkafőzők Standard (5)
Dupla falú Pálinkafőzők (5)
Aromatornyos pálinkafőző (3)
Kellékek (18)
Lekvárfőző üst (1)
Aszaló (3)
 Bevásárlókosár
0 cikk
 Információk
Szállítás és garancia
Az adatkezelésről
A használat szabályai
Vevőszolgálat: Püspökladány 4150 Széchenyi u. 19 Tel:+36 30 9159950
Oborzil Tamás palinkafozoaruhaz@gmail.com
.
Fórom - Blog
 Vélemények a termékről
Pálinkafőző 40 literes prémium
Igazi profi termék, nagyon biztonságos, könnyen tisztítható. ..
5 az 5 csillagból!
 Keressen pénzt
Partnerprogram Belépés
Partnerprogram Információ
Affiliate Program kapcsolat
 Pénznemek
Pálinkafőzők - pálinkafőzés - fórum
  Téma: Pálinkafőzés 2015/08/27  
Pálinkafőzés fórum kérdések és válaszok
  laci 2016/02/18  
Kozák
Valószínűleg az elején több kozmaolaj jön és hígítva kicsapódik.
   2016/01/25  
laci
sziasztok, lennének kérdéseim. érdekes dolgot tapasztaltam. sok pálinkás dolgot olvastam, de ilyet még sehol sem láttam leirva. a második főzéskor az üstben 60 liter 25 fokos alma alszesz volt. ha az irodalomban leirtakat veszem, akkor a rézeleje s az előpárlat együtt kb. 2%-a az alszesznek. ezt szépen egymás után decis poharakba fölfogtam. Ez 1,2 liter volt. az első pohárból kivettem 10ml-t és lassan hozzáöntöttem 10ml ugyanolyan hőfokú vizet. teljesen tejszerű lett a keverék. a 6. pohárból kivett 10 ml-hez is tettem 10 ml vizet, ez is tejszszerű volt, de már jóval világosabb. a 12. pohárnál egy kicsit még homályos volt, de kezdett hasonlitani a kivánt tisztasághoz. ezek után kivettem 10ml-t a már kész, 45 fokon leállitott pálinkából, ehhez is tettem vizet s gyönyörű tiszta maradt. Mi lehet a kémiai magyarázata ennek? Ezek szerint előfordulhat, hogy nem minden esetben elég kiönteni az első 2%-ot? A szétválasztásnál ez egy hasznos gyakorlati dolog lehet, hogy igy folyamatosan dl-ént figyelve, higitva el tudjuk különiteni a még rosszat a már jótól? köszönöm, szép napot :-)
   2016/01/25  
laci
sziasztok, lennének kérdéseim. érdekes dolgot tapasztaltam. sok pálinkás dolgot olvastam, de ilyet még sehol sem láttam leirva. a második főzéskor az üstben 60 liter 25 fokos alma alszesz volt. ha az irodalomban leirtakat veszem, akkor a rézeleje s az előpárlat együtt kb. 2%-a az alszesznek. ezt szépen egymás után decis poharakba fölfogtam. Ez 1,2 liter volt. az első pohárból kivettem 10ml-t és lassan hozzáöntöttem 10ml ugyanolyan hőfokú vizet. teljesen tejszerű lett a keverék. a 6. pohárból kivett 10 ml-hez is tettem 10 ml vizet, ez is tejszszerű volt, de már jóval világosabb. a 12. pohárnál egy kicsit még homályos volt, de kezdett hasonlitani a kivánt tisztasághoz. ezek után kivettem 10ml-t a már kész, 45 fokon leállitott pálinkából, ehhez is tettem vizet s gyönyörű tiszta maradt. Mi lehet a kémiai magyarázata ennek? Ezek szerint előfordulhat, hogy nem minden esetben elég kiönteni az első 2%-ot? A szétválasztásnál ez egy hasznos gyakorlati dolog lehet, hogy igy folyamatosan dl-ént figyelve, higitva el tudjuk különiteni a még rosszat a már jótól? köszönöm, szép napot :-)
Komment vagy válasz.
Válasz a témára: (Nem kötelező)
Név:
Email: (Nem kötelező: Email cím)
Komment:


html formátum engedélyezett.
Példa: <p>Hello</p>
 
Vissza
 Bevásárlókosár
0 cikk
 Vélemények a termékről
Pálinkafőző 35 literes, keverővel
A termék kitűnő, könnyen kezelhető, a beépített hőmérők jó s ..
5 az 5 csillagból!
 Mobil Pálinkafőző Webáruház
 Video


Copyright © 2018 Pálinkafőző Webáruház. Pálinkafőzők eladók. Tel:309159950.
Pálinkafőző forgalmazás. Pálinkafőző kis és nagykereskedés.

Pálinkafőző vásárlás online!


Pálinkafőző

Agroapro